Maak kennis met ons team

Goegebeur Januari 2021-71b
Lieselot Goegebeur
Apotheker-Eigenaar

Schoonheidsspecialiste
Kleurenanalyste
Extra opleiding homeopathie aan VSU (Vlaamse Studieverening voor Unitaire homeopathische Geneeskunde)

TeamMember1
Annedien De Vlieger
Apotheker sinds 2016
Apotheek Goegbeur AUG 2022-27
Marieke Deseck
Apotheek-assistente sinds 2021
20201002_172232
Jill Decloedt
Apotheek-assistente sinds 2020

Historiek

Het ontstaan van Apotheek Goegebeur dateert al vanaf 1978. Toen onder de naam van Apotheker Johan Goegebeur. Samen met zijn vrouwtje Mariska De Jaeger vulde hij de plaats achter de toonbank in. In 1987 zijn ze met al hun pilletjes en potjes verhuisd naar de Oostendestraat 39, slecht enkele huizen verderop.

Heel wat gelules later kwam de tijd om alles wat moderner te maken, wat ook gebeurde in 2004. Mama en dochter hebben in samenspraak de kleuren en ontwerpen uitgekozen, wat ruimte maakte voor de komst van de dochter, Apotheker Lieselot Goegebeur, in 2006. Ondertussen kwam ook Liesbeth Desmet erbij om het team te vervolledigen.

Mariska ging na 10 jaar samenwerken uiteindelijk op pensioen in nov 2016, waardoor Annedien De Vlieger bij het team kwam. Ondertussen zijn we weeral wat verder in de straat verhuisd naar Oostendestraat 154. En Jill Decloedt is er sinds juli 2020 ook bijgekomen. Nu staan we ons mannetje met 4 een leuk team van 4 vrouwen in de apotheek.

We staan altijd voor je klaar, zullen altijd proberen te zoeken naar oplossingen voor jullie probleem, alsook luisteren we ook met alle plezier naar jullie verhaal.

Meer weten over:

  • Zelfzorg material
  • Afhaalrobot
  • Cosmetica
  • Online bestellen

Doel

We zijn er vooral dagelijks om de mensen te helpen en oplossingen te zoeken voor hun eventuele problemen. Dit natuurlijk altijd met een glimlach, wat plezier, maar ook zeker met de nodige professionaliteit en discretie!

Als kersverse mama vinden we de kleintjes in ons leven héél belangrijk, vandaar dat onze babyhoek enorm uitgebreid is (ook babykledij, badjasjes, speelgoed, knuffels, doekjes, badcapes, verzorgingsgamma’s, aromatherapie,…). Jammergenoeg hebben we ook al alle kwaaltjes zelf meegemaakt (koemelkallergie, lactose-intolerantie, reflux, gevoelige luchtwegen, kinderziektes, krampen, nachtmerries…), waardoor we natuurlijk wel snel zoeken achter een oplossing voor jullie problemen.

We zijn een jong (nu nog), dynamisch team waarbij de patiënt altijd centraal staat!

Verder hebben we ook heel veel huisbereidingen, steeds in voorraad! Deze formules zijn door onszelf samengesteld en ook gemaakt! Een beetje sterker dan wat er op de markt bestaat en een beetje goedkoper dan de concurrentie…

Ons homeopathisch labo is ook een sterke troef, steeds 3000 verdunningen in voorraad.

En onze afhaalrobot is helemaal onze topper, hierdoor zijn we 24/7 bereikbaar, tot Uw dienst!