Afhaalrobot

We gaan helemaal mee met de apotheekautomatisatie. We werken nu ook niet alleen met een robot, maar deze is ook gekoppeld aan een afhaalautomaat waar U ook kan bestellen én betalen!

Dit maakt dat we eigenlijk 24/7 beschikbaar zijn! Buiten de kantooruren enkel voor voorschriftvrije medicatie uiteraard, maar we kunnen ook steeds Uw bestelling klaarleggen voor U (via de webshop online besteld of een voorschriftje doorsturen naar ons) en U kan het komen ophalen én betalen op een tijdstip dat U het beste past. Geen gedoe meer om thuis te blijven om pakketjes te ontvangen, bij ons steeds dezelfde dag nog klaar om op te halen!

U kan dus dag en nacht iets komen kopen aan onze afhaalautomaat, welke gelinkt is met onze interne robot en dus onze volledige stock in de apotheek! Snel nog zonnecrème nodig op zondag vooraleer naar het strand te gaan, geen luierzalf of neusspoeling meer voor het slapengaan? Geen enkel probleem!

De afhaalrobot kan zelfs de klantenkaart inlezen, zodat U ook steeds van de korting kan genieten.

Verder kan U ook in de apotheek op onze verschillende ‘vision walls’ allerlei info terugvinden over alle producten, bijsluiters lezen, prijzen vergelijken, assortiment bekijken, enz… Indien U iets wenst te kopen, kan U dit gewoon in aanklikken en het komt er bij ons aan de kassa uit voor je!

Meer weten over:

  • Zelfzorg material
  • Afhaalrobot
  • Cosmetica
  • Online bestellen
1
2
3
4
5