Afhaalrobot

We gaan helemaal mee met de apotheekautomatisatie. We werken nu ook niet alleen met een robot, maar deze is ook gekoppeld aan een afhaalautomaat waar U ook kan bestellen én betalen!

U kan dus dag en nacht iets komen kopen aan onze afhaalautomaat, welke gelinkt is met onze interne robot en dus onze volledige (geneesmiddelvrije) stock in de apotheek! Snel nog zonnecrème nodig op zondag vooraleer naar het strand te gaan, geen luierzalf of neusspoeling meer voor het slapengaan, snel een plakkertje en verband nodig? Geen enkel probleem!
Dit maakt dat we eigenlijk 24/7 beschikbaar zijn! We kunnen ook steeds Uw bestelling (enkel niet-geneesmiddelen) klaarleggen voor U (via de webshop online besteld of via de telefoon) en U kan het komen ophalen én betalen op een tijdstip dat U het beste past. Geen gedoe meer om thuis te blijven om pakketjes te ontvangen, bij ons steeds dezelfde dag nog klaar om op te halen!

Uw voorschriften kan U ook steeds online doorsturen en dan leggen we deze alvast voor U klaar in de apotheek om af te halen.

Apotheek Goegbeur AUG 2022-36

Verder kan U ook in de apotheek op onze verschillende ‘vision walls’ allerlei info terugvinden over alle producten, bijsluiters lezen, prijzen vergelijken, assortiment bekijken, enz… Indien U iets wenst te kopen, kan U dit gewoon in aanklikken en het komt er bij ons aan de kassa uit voor je!

Meer weten over:

  • Zelfzorg material
  • Afhaalrobot
  • Cosmetica
  • Online bestellen
Apotheek Goegbeur AUG 2022-34
2
3
Apotheek Goegbeur AUG 2022-40
Apotheek Goegbeur AUG 2022-41