Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /projects/apotheekg_ee/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/extensions/sidebars/includes/class-fw-extension-sidebars-frontend.php on line 82
class="page-template page-template-visual-builder-template page-template-visual-builder-template-php page page-id-225 wp-embed-responsive cookies-not-set fw-full fw-website-align-center fw-custom-section-density header-1 fw-top-bar-off fw-no-absolute-header fw-top-social-right fw-header-sticky mobile-menu-item-align-left fw-mobile-menu-position-right fw-top-logo-left fw-logo-image fw-logo-no-retina fw-sticky-logo-no-retina fw-animation-mobile-off fw-search-filter-off" itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage">

Ons homeopathisch labo

De homeopathie is ons met de kinderlepel meegegeven, waardoor de interesse er al vanaf het begin was. Mariska had haar volledig toegelegd op de homeopathie, ook met een eigen homeopathisch laboratorium.

Lieselot heeft dat nog 1 jaar extra homeopathie gevolgd in Gent voor de unitaire homeopathie (VSU, Vlaamse Studievereniging voor Unitaire homeopathische Geneeskunde) om het reilen en zeilen ervan nog beter onder de knie te kunnen krijgen!

Homeopathie is een natuurlijke en doeltreffende manier om kwalen aan te pakken. Homeopathie is gebaseerd op de similia regel of wet van de gelijksoortigheid. Hierbij wordt een geneesmiddel in verdunde vorm toegediend dat in zijn niet verdunde vorm de symptomen uitlokt die bij de desbetreffende kwaal horen.

Zelf beschikken we over een homeopathisch laboratorium waar we zelf onze druppels, granules en globules klaarmaken. Alles gebeurt volgens de regels der homeopathie en onze moedertincturen komen allemaal van een erkend labo.

Zo kunnen we jullie tot dienst stellen dat we steeds meer dan 2000 verschillende verdunningen en soorten, in granules, globulen en druppels in voorraad hebben en jullie snel kunnen helpen.

Ook hebben we onze samengestelde eigen huisformules. En dit allemaal aan een voordelige prijs!

IMG_8730

Dosering

  1. Granulen = 3 á 5 per keer, meerdere malen per dag
  2. Globulen = in 1 keer volledig onder de tong laten smelten
  3. Druppels = onverdund of met een weinig water even onder de tong houden alvorens door te slikken

Neem je homeopathisch geneesmiddel 1/4 uur vòòr of 2 uur na het eten en gebruik liefst ook geen munt, koffie, tabak of sterke specerijen. Raak de korrels ook liefst niet aan met de handen.

Wil je meer weten over homeopathie, kun je alles vinden op volgende sites.

Opzoeken per homeopathisch product:

http://gest.e-gezondheid.be/nl/gezondheid_homeopathie_product-949.htm

Opzoeken per ziekte:

http://gest.e-gezondheid.be/nl/gezondheid_homeopathie-ziekte-948.htm

Meer weten over:

  • Zelfzorg material
  • Afhaalrobot
  • Cosmetica
  • Online bestellen
IMG_8735
IMG_8731
IMG_8732

Vergelijk met een niet homeopathisch middel

Naast homeopathie werken we uiteraard ook met heel veel kruiden en aromatherapie! We hebben steeds heel wat verstuivers op voorraad net alsook verschillende essentiële oliën, zowel enkelvoudig als complexen! Er bestaan verstuivers voor in de kinderkamer (met eventueel ingebouwd nachtlampje), voor de leefruimte, voor op vakantie (draadloos, rechtstreeks in stopcontact, geen water) of bevochtigers.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /projects/apotheekg_ee/public_html/wp-content/themes/best4u-child/footer.php on line 9